Maatje minder? Nu tijdelijk 25% korting!

START NU!

Ben jij in balans?

How to: je BMI berekenen

BMI, je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat is dat precies? En hoe bereken je jouw eigen BMI? Bestaat er een ‘goede’ en ‘slechte’ BMI? En hoe weet je wat een gezond BMI voor jou is? No worries, op deze pagina vind je alle antwoorden op jouw vragen rondom BMI.

BMI what?

BMI staat voor Body Mass Index. Dit is een index voor je gewicht in verhouding tot je lichaamslengte. Het getal geeft een schatting van het gezondheidsrisico van jouw lichaamsgewicht. But first things first, een BMI kun je alleen uitrekenen wanneer je:

  • Tussen de 18 en 70 jaar oud bent;
  • Een lengte hebt van minimaal 158 cm en maximaal 190 cm;
  • Niet zwanger bent.

Jouw BMI berekenen

De grote hamvraag blijft, hoe bereken je jouw BMI? Heel simpel: deel jouw gewicht in kilo’s door je lengte in meters in het kwadraat. Niet goed met formules? Geen zorgen, via de BMI-calculator reken we het gemakkelijk voor je uit.

jaar

kg

cm

Jouw BMI is Opnieuw

BMI what?

Met de BMI-calculator weet jij direct in welke categorie je valt. Dat kan verschillen tussen ondergewicht, een gezond gewicht, overgewicht en obesitas. Is jouw BMI-score tussen de 18,5 en 25? Dan heb jij een gezond gewicht. Daaronder én daarboven wordt gezien als onder- of overgewicht.

Samen naar een gezond gewicht

Heb jij overgewicht of obesitas? Wij zijn er voor jou. Neem online contact op met één van onze coaches of maak direct een afspraak bij jou in de buurt. Samen stellen we een persoonlijk voedingsplan op die je helpt om op een verantwoorde manier een gezond gewicht te bereiken.

Benieuwd naar de lekkerste recepten, tips én tricks voor een gezonde lifestyle? Neem dan een kijkje op onze receptenpagina.

Welk pakket past bij jou?

Lindy

"Ik ben mijn coach ontzettend dankbaar"

Ken jij NewFysic al?

NewFysic is een afvalprogramma waarbij lekker eten een belangrijk onderdeel is!

  • Krijg toegang tot ruim 300 recepten
  • Coaching
  • Een persoonlijk plan
De NewFysic methode
96%

van onze klanten beveelt ons aan

Het complete pakket

Als je ons programma volgt, krijg je het volgende:

Natuurlijke supplementen
Online coaching
Persoonlijk voedingsplan
Starterskit
Boodschappenboekje
Toegang tot honderden recepten
Online community

Vanaf

70,-

Bekijk onze prijzen