Hoe kunnen we je helpen?

Meestgestelde vragen

Wat houdt de NewFysic methode in?

NewFysic is een gezonde en verantwoorde afslankmethode die bij iedere levensstijl past. Je mag op 6 momenten eten op een dag en maakt gebruik van normale producten. Deze zijn verkrijgbaar bij iedere supermarkt. Wanneer je besluit om deel te nemen aan het programma dan nodigen wij je graag eerst uit voor een persoonlijk gesprek met één van onze coaches. Tijdens dit gesprek zullen wij onder andere kijken naar je huidige eetpatroon, eventueel afslankverleden en daarnaast word je gemeten en gewogen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij je gecorrigeerde BMI berekenen en je BMR (verbranding in rust). De persoonlijke coach kan op basis van deze gegevens een programma voor je opstellen, geheel afgestemd op jouw lichaam en levensstijl.

De NewFysic methode is suiker- en vetarm en bestaat uit een persoonlijk voedingsplan, ondersteund met voedingssupplementen en persoonlijke begeleiding. De supplementen zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling, ondersteunen je spiermassa en gaan het hongergevoel tegen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Kan ik NewFysic ook volgen zonder de supplementen?

Nee, we begeleiden alleen klanten die ons programma volgen met ondersteuning van de supplementen. Tijdens het volgen van NewFysic eet je tijdelijk even minder dan normaal en dan is het juist erg belangrijk om het lichaam te ondersteunen. Indien je namelijk gaat afvallen zonder de juiste ondersteuning, dan worden vaak eerst de spiercellen afgebroken en daarna pas de vetcellen. Het kan zijn dat je wel afvalt in gewicht, maar niet in vetmassa en er bestaat zelfs een kans dat je afvalt in spiermassa. En dat lijkt ons niet de bedoeling. De NewFysic supplementen ondersteunen de spiermassa, gaan het hongergevoel tegen en zorgen voor een efficiëntere vetstofwisseling.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat als ik medicatie gebruik of een aandoening heb?

Tijdens het invullen van je gegevens worden er meerdere vragen gesteld over je gezondheid. Mocht er aanleiding voor zijn, dan neemt onze diëtiste contact met je op om het programma op jouw situatie af te stemmen.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik ben in de overgang, kan ik het programma dan ook volgen?

Ook tijdens de overgang kan je gebruik maken van ons programma. Voor mogelijke overgangsklachten hebben wij een speciaal product ontwikkeld; de MenoFysic. De MenoFysic vind je terug in het productassortiment dat op basis van jouw gegevens wordt geadviseerd.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Ik ben zwanger, kan ik dan NewFysic volgen?

Nee, tijdens je zwangerschap en de periode van borstvoeding heb je alle voedingsstoffen hard nodig en wordt afslanken in het algemeen afgeraden.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Wat gebeurt er als ik mijn streefgewicht heb bereikt?

Als het streefgewicht is bereikt volgt het schakelprogramma waarbij in een periode van 14 dagen de supplementen worden afgebouwd en producten weer worden toegevoegd die tijdens het afslanktraject tijdelijk zijn weggelaten. Zo weet je precies hoe je na het afslanken op gewicht kan blijven. Hierdoor houd je je stofwisseling op peil en ontstaat er geen jojo effect.

De laatste week van het schakelprogramma geeft een goede indicatie van wat je dagelijks kunt eten om op gewicht te blijven en is tegelijkertijd je nieuwe voedingspatroon.

Geen antwoord op jouw vraag? Neem contact op

Chat met ons

Neem contact op via de chat linksonder

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 bereikbaar.

Open de chat

Contact via social media

Stel je vraag via Instagram

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 bereikbaar.

Naar Instagram

Stel je vraag via Facebook

Van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 bereikbaar.

Naar Facebook

Stel je vraag en/of word lid van de community

Help en steun elkaar onderling (alleen toegang voor deelnemers).

Naar de community