Afvallen met NewFysic

Voor een langdurig resultaat

Hoogwaardige supplementen

De basis van NewFysic zijn de hoogwaardige supplementen. Deze dienen als aanvulling op jouw dagelijkse voeding en zijn er om het afvalproces te stimuleren en makkelijker te maken.

Bekijk alle supplementen

Coaching

Onze coaches zijn er om jou te helpen en te adviseren! Ze luisteren, inspireren en motiveren jou om weer de beste versie van jezelf te worden. En samen gaat echt makkelijker dan alleen.

Voedingsproductplan

Het voedingsproductplan dient als richtlijn voor hoe je de supplementen van NewFysic dient te gebruiken en wat je dagelijks mag en kan eten om jouw doelen te behalen.

Een gezond gewicht begint bij een gezonde leefstijl

NewFysic bestaat uit een traject van vier verschillende fases waarin afvallen én op gewicht blijven centraal staat. Bij iedere fase horen andere supplementen en staat het aanleren en behouden van een gezonde leefstijl centraal. Door middel van een uitgebreide intake bepaal jij samen met de coach, jouw doelen. Een op maat gemaakt voedingsproductplan, voorzien van de juiste ondersteunende supplementen, wordt opgesteld en afgestemd op jouw lichaam en leefsituatie. Samen gaan we op weg naar een gezond gewicht!

Start nu
Phases wheel

Fysiek of digitaal, wij spreken jouw taal

Je kunt ons programma zowel online als fysiek bij een van onze vestigingen volgen. Benieuwd wat het beste past bij jou? Bekijk de verschillen en maak jouw keuze!

Online

  • Contact digitaal of per telefoon
  • Contact wanneer jij wilt

Vestiging

  • Contact op de vestiging
  • Samen wegen

Kom erachter welk pakket bij jou past

Vul gratis en voor niets de intake in en laat ons je helpen om te kijken of NewFysic bij jou past.

Doe de intake