Afvallen met NewFysic

Voor een langdurig resultaat

Op maat gemaakt voedingsplan

Met het voedingsplan helpen we jou om gezond, lekker en verantwoord te blijven eten tijdens het afvallen. Het dient als richtlijn voor wat je dagelijks mag en kan eten en welke supplementen je hierbij de beste ondersteuning bieden.

Persoonlijke voedingscoach

Onze coaches maken het verschil! Zij helpen je wekelijks bij het behalen van jouw doelen door te luisteren, te inspireren en jou maximaal te motiveren om weer de beste versie van jezelf te worden. En samen gaat echt makkelijker dan alleen!

Hoogwaardige supplementen

Al onze supplementen zijn op natuurlijke basis en van hoogwaardige kwaliteit. De supplementen dienen als aanvulling op jouw dagelijkse voeding en zijn er om het afvalproces te stimuleren en makkelijker te maken.

Bekijk alle supplementen

Een gezond gewicht
begint bij een
gezonde leefstijl

De NewFysic methode bestaat uit een traject van vier verschillende fases waarin afvallen én op gewicht blijven centraal staat. Het aanleren en behouden van een gezonde leefstijl is hiervoor de basis. Door middel van een uitgebreide intake bepaal jij samen met jouw voedingscoach, je doelen. Een op maat gemaakt voedingsplan, voorzien van de juiste ondersteunende supplementen, wordt opgesteld en afgestemd op jouw lichaam en leefsituatie. Samen gaan we op weg naar een gezond gewicht!

Start nu

Hoe werkt het programma?

Fase 1. Reset

Voedingsplan voor één week met de focus op een fysieke en mentale detox.

Lees meer

Fase 2. Regular

Voedingsplan met de focus op afvallen tot het gewenste gewicht bereikt is en het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Lees meer

Fase 3. Switch

Voedingsplan van twee weken voor wanneer het doel is bereikt, met de focus op gewichtsbehoud, afbouw van supplementen en opbouw van de calorie inname.

Lees meer

Fase 4. Balance

Voedingsplan voor onbepaalde tijd met de focus op het behouden van een langdurig gezond gewicht.

Lees meer

Optioneel: BackOnTrack

Voedingsplan voor vier weken met de focus op een herstart van het afvaltraject.

Lees meer
Start nu