Gezond afslanken met blijvend resultaat

De afslankmethode die past bij iedere levensstijl

NewFysic is een gezonde, verantwoorde én effectieve afslankmethode die past bij iedere levensstijl. Samen met een team van deskundigen ga je aan de slag om je streefgewicht te bereiken en te behouden.

In de media

NewFysic wordt regelmatig genoemd in de media. Bij ‘Nieuws’ vind je diverse artikelen en video’s van NewFysic bij Linda TV, RTL nieuws en Businessclass.

Meer dan 35 locaties

Er zijn meer dan 35 NewFysic vestigingen door heel Nederland en we blijven groeien. Met als doel zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden gezond, verantwoord en effectief af te slanken.

Veilig en vertrouwd

Ons team bestaat uit een arts, diëtisten en voedingscoaches. Deskundigen die er samen met jou niet alleen voor zorgen dat je op een prettige manier je streefgewicht bereikt, maar ook behoudt. Dit blijvende resultaat is het gevolg van een zorgvuldig afbouwtraject in de vorm van een schakelprogramma. Stap voor stap went jouw lichaam aan de hoeveelheid voeding die past bij een blijvend gezond gewicht.

Werken bij NewFysic

Elke dag met plezier naar je werk.

Verantwoord afslanken met blijvend resultaat, dat is ons streven. Zoveel mogelijk mensen fit, energiek en gezond te laten leven. Het is haalbaar, dankzij onze succesvolle methode die effectief is en mensen een nieuw eetpatroon aanleert. Bovendien wordt onze klant begeleid door een eigen coach. Iemand die betrokken is, doorvraagt en écht luistert. Want alleen als we onze klanten door en door kennen, kunnen we ze optimaal begeleiden en behalen hebben we optimaal resultaat.

Als medewerker van NewFysic ben je ons gezicht, onze ziel. Je hebt affiniteit met gezonde voeding en met het begeleiden van mensen. Als medewerker maak je deel uit van een professioneel team dat klantgericht is en representatief.

Herken jij je in bovenstaande? bekijk dan onze vacatures en wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team.

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag