Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Biefstuk met ‘groene couscous’

25 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Koekenpan

Aluminiumfolie

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.

  2. Schep de komkommer en courgette om met de appelciderazijn en zoetstof.

  3. Bestrooi de biefstuk met zout en peper. Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant. Dek af met aluminiumfolie.

  4. Breng intussen een pan water aan de kook en blancheer de sperziebonen 2 minuten. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.

  5. Meng 1 eetlepel olijfolie door de couscous, gevolgd door de sperziebonen, komkommer, courgette, waterkers, bosui, ¾ van de munt en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.

  6. Meng de rest van de munt door de kwark

  7. Snijd de biefstuk in plakjes. Verdeel de couscoussalade over borden, leg de biefstukplakjes erop en lepel de muntkwark erbij.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 26,75

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 15,50