Biefstuk met ‘groene couscous’
25 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Schep de komkommer en courgette om met de appelciderazijn en zoetstof.
Bestrooi de biefstuk met zout en peper. Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukken 2-3 minuten per kant. Dek af met aluminiumfolie.
Breng intussen een pan water aan de kook en blancheer de sperziebonen 2 minuten. Spoel af onder koud water en laat uitlekken.
Meng 1 eetlepel olijfolie door de couscous, gevolgd door de sperziebonen, komkommer, courgette, waterkers, bosui, ¾ van de munt en het citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
Meng de rest van de munt door de kwark
Snijd de biefstuk in plakjes. Verdeel de couscoussalade over borden, leg de biefstukplakjes erop en lepel de muntkwark erbij.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.