Bloemkool-rucolastamppot met geroosterde kokosvlokken
25-30 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes. Doe de kokosmelk in een steelpan, voeg de bloemkool en het zout toe. Kook de bloemkool gaar en roer af en toe.
Verwijder intussen de zaadjes en zaadlijsten van de paprika en snijd hem in kleine blokjes.
Rooster de kokosvlokken in een droge koekenpan tot ze verkleuren.
Draai het vuur uit als de bloemkool zacht is (dit duurt ongeveer 20 minuten) en je hem kunt stampen tot een puree. Stamp de bloemkool en zet weer terug op het vuur, voeg de paprikablokjes en rucola toe en verwarm kort mee.
Roer de kerrie erdoor, plus wat versgemalen peper en de edelgistvlokken. Warm de stamppot nog even goed door.
Verdeel de rucolastamppot over 2 borden, garneer met de cashewnoten, cornichons en geroosterde kokosvlokken.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.