Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Bloemkool-rucolastamppot met geroosterde kokosvlokken

25-30 minuten

Hoofdgerecht

Veganistisch, Vegetarisch

2 personen
Eenvoudig
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Om te garneren:

Tools

steelpan

pureestamper

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes. Doe de kokosmelk in een steelpan, voeg de bloemkool en het zout toe. Kook de bloemkool gaar en roer af en toe.

  2. Verwijder intussen de zaadjes en zaadlijsten van de paprika en snijd hem in kleine blokjes.

  3. Rooster de kokosvlokken in een droge koekenpan tot ze verkleuren.

  4. Draai het vuur uit als de bloemkool zacht is (dit duurt ongeveer 20 minuten) en je hem kunt stampen tot een puree. Stamp de bloemkool en zet weer terug op het vuur, voeg de paprikablokjes en rucola toe en verwarm kort mee.

  5. Roer de kerrie erdoor, plus wat versgemalen peper en de edelgistvlokken. Warm de stamppot nog even goed door.

  6. Verdeel de rucolastamppot over 2 borden, garneer met de cashewnoten, cornichons en geroosterde kokosvlokken.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50

MultiV Max

MultiV Max

Hoogwaardige en optimaal gebalanceerde multi

€ 25,75