Boerenkool-spinazierotolo
35 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg het karwijzaad toe en bak 1 minuut mee.
Doe de boerenkool en spinazie (eventueel in delen) in de pan en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper. Doe over in een vergiet of zeef en druk het meeste vocht eruit.
Bak in dezelfde pan als waar je de boerenkool en spinazie hebt gebakken de aspergetips 4-5 minuten.
Kook intussen de lasagnebladen volgens de instructies op de verpakking, tot ze gaar en slap zijn. Giet af en dep ze droog met een schone theedoek.
Roer het basilicum, de walnoten en de roomkaas door de spinazie en boerenkool. Proef nog eens en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Verdeel over de lasagnebladen het spinazie-boerenkoolmengsel en leg in het midden de aspergetips. Rol ze op en leg ze met de naad naar onderen op de borden. Garneer met het extra basilicum.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.