Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Boerenkool-spinazierotolo  

35 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

wokpan

vergiet of zeef

ovenschaal

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg het karwijzaad toe en bak 1 minuut mee.

  2. Doe de boerenkool en spinazie (eventueel in delen) in de pan en laat slinken. Breng op smaak met zout en peper. Doe over in een vergiet of zeef en druk het meeste vocht eruit.

  3. Bak in dezelfde pan als waar je de boerenkool en spinazie hebt gebakken de aspergetips 4-5 minuten.

  4. Kook intussen de lasagnebladen volgens de instructies op de verpakking, tot ze gaar en slap zijn. Giet af en dep ze droog met een schone theedoek.

  5. Roer het basilicum, de walnoten en de roomkaas door de spinazie en boerenkool. Proef nog eens en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.

  6. Verdeel over de lasagnebladen het spinazie-boerenkoolmengsel en leg in het midden de aspergetips. Rol ze op en leg ze met de naad naar onderen op de borden. Garneer met het extra basilicum.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 28,50

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 15,50