Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Broccoli-venkelstamppot met kipreepjes  

40 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
BackOnTrack

Let op, je bekijkt een recept van de back-on-track fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

pureestamper

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine roosjes. Maak ook de knolselderij schoon en snijd in kleine blokjes. Maak de venkel schoon en snijd hem in zo dun mogelijke reepjes.

    Doe de kokosmelk met 350-450 ml water in een pan, voeg de broccoli, knolselderijblokjes en wat zout toe. Kook gaar in ongeveer 20 minuten en voeg de laatste 4 minuten de venkel toe.

    Maak de broccoli schoon en snijd in kleine roosjes. Maak ook de knolselderij schoon en snijd in kleine blokjes. Maak de venkel schoon en snijd hem in zo dun mogelijke reepjes.

  2. Doe de kokosmelk met 350-450 ml water in een pan, voeg de broccoli, knolselderijblokjes en wat zout toe. Kook gaar in ongeveer 20 minuten en voeg de laatste 4 minuten de venkel toe.

  3. Bestrooi intussen de kipfilet met ras el hanout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet gaar en goudbruin.

  4. Stamp de broccoli, knolselderij en venkel met een pureestamper en breng op smaak met de mosterd, wat zout en peper.

  5. Snijd de kip in reepjes. Verdeel de stamppot over borden en leg de kipreepjes erbovenop.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 20,50