Broccoli-venkelstamppot met kipreepjes
40 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Maak de broccoli schoon en snijd in kleine roosjes. Maak ook de knolselderij schoon en snijd in kleine blokjes. Maak de venkel schoon en snijd hem in zo dun mogelijke reepjes.
Doe de kokosmelk met 350-450 ml water in een pan, voeg de broccoli, knolselderijblokjes en wat zout toe. Kook gaar in ongeveer 20 minuten en voeg de laatste 4 minuten de venkel toe.
Maak de broccoli schoon en snijd in kleine roosjes. Maak ook de knolselderij schoon en snijd in kleine blokjes. Maak de venkel schoon en snijd hem in zo dun mogelijke reepjes.
Doe de kokosmelk met 350-450 ml water in een pan, voeg de broccoli, knolselderijblokjes en wat zout toe. Kook gaar in ongeveer 20 minuten en voeg de laatste 4 minuten de venkel toe.
Bestrooi intussen de kipfilet met ras el hanout. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kipfilet gaar en goudbruin.
Stamp de broccoli, knolselderij en venkel met een pureestamper en breng op smaak met de mosterd, wat zout en peper.
Snijd de kip in reepjes. Verdeel de stamppot over borden en leg de kipreepjes erbovenop.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.