Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Catalaanse visstoofpot

35 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Dep de vis droog met keukenpapier en wrijf vervolgens in met wat zout, peper en citroensap.

  2. Maak een klein kruisje in de onderkant van de tomaten. Leg ze vervolgens in een kom en schenk er heet water op tot ze onderstaan. Laat 1 minuut staan en dompel ze daarna in koud water en trek vanaf het kruis het vel eraf. Snijd het vruchtvlees in stukjes.

  3. Verhit wat olijfolie in een grote hapjespan en bak hierin de vis in ongeveer 2 minuten gaar. Keer halverwege. Schep de vis uit de pan.

  4. Fruit in dezelfde pan de ui en knoflook ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaat, tijm, peterselie, selderij en flink wat peper toe en laat dit alles 4 minuten zachtjes pruttelen.

  5. Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  6. Roer de bouillon en venkel door de saus en laat 7 minuten doorkoken. Leg de vis op de saus in de pan, doe het deksel op de pan en laat dit alles in 7 minuten gaar worden.

  7. Serveer de vis samen met de saus en zilvervliesrijst.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95