Catalaanse visstoofpot
35 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Dep de vis droog met keukenpapier en wrijf vervolgens in met wat zout, peper en citroensap.
Maak een klein kruisje in de onderkant van de tomaten. Leg ze vervolgens in een kom en schenk er heet water op tot ze onderstaan. Laat 1 minuut staan en dompel ze daarna in koud water en trek vanaf het kruis het vel eraf. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Verhit wat olijfolie in een grote hapjespan en bak hierin de vis in ongeveer 2 minuten gaar. Keer halverwege. Schep de vis uit de pan.
Fruit in dezelfde pan de ui en knoflook ongeveer 5 minuten. Voeg de tomaat, tijm, peterselie, selderij en flink wat peper toe en laat dit alles 4 minuten zachtjes pruttelen.
Bereid ondertussen de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de bouillon en venkel door de saus en laat 7 minuten doorkoken. Leg de vis op de saus in de pan, doe het deksel op de pan en laat dit alles in 7 minuten gaar worden.
Serveer de vis samen met de saus en zilvervliesrijst.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.