Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Courgette-auberginesalade met rosbief

30 minuten

Lunch

Vlees

2 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

bakplaat

bakpapier

ovenschaal

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Verdeel de aubergine en courgette over de bakplaat en smeer in met 1 eetlepel olijfolie. Bestrooi met 1½ eetlepel oregano en schuif onder in de oven. Rooster de courgette en aubergine 20 minuten.

  3. Doe intussen de trostomaten en sjalotten in de ovenschaal, bestrooi ze met 1 eetlepel olijfolie en de rest van de oregano. Rooster ze 10 minuten in het midden van de oven. Blus vervolgens af met de witte wijn en zoetstof en rooster nog eens 10 minuten.

  4. Bereid intussen de spelt volgens de instructies op de verpakking.

  5. Verdeel de babyspinazie en spelt over een grote schaal, gevolgd door de aubergine en courgette. Leg de trostomaatjes en sjalotten erbij en giet de sappen uit de ovenschaal over de salade. Verdeel tot slot de rosbief in dotjes erover en breng op smaak met zout en peper.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70