Courgette-auberginesalade met rosbief
30 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verdeel de aubergine en courgette over de bakplaat en smeer in met 1 eetlepel olijfolie. Bestrooi met 1½ eetlepel oregano en schuif onder in de oven. Rooster de courgette en aubergine 20 minuten.
Doe intussen de trostomaten en sjalotten in de ovenschaal, bestrooi ze met 1 eetlepel olijfolie en de rest van de oregano. Rooster ze 10 minuten in het midden van de oven. Blus vervolgens af met de witte wijn en zoetstof en rooster nog eens 10 minuten.
Bereid intussen de spelt volgens de instructies op de verpakking.
Verdeel de babyspinazie en spelt over een grote schaal, gevolgd door de aubergine en courgette. Leg de trostomaatjes en sjalotten erbij en giet de sappen uit de ovenschaal over de salade. Verdeel tot slot de rosbief in dotjes erover en breng op smaak met zout en peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.