Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Couscoussalade met witlof en ansjovis

20 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.

  2. Snijd intussen het uiteinde van de witlofstronken en snijd ze in de lengte in vieren.

  3. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 1-2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak al omscheppend 5 minuten tot ze bruin en knapperig zijn. Haal ze uit de pan, maar maak de pan nog niet schoon.

  4. Giet de couscous af en schep om met de appelciderazijn. Breng op smaak met zout en peper, en laat afkoelen.

  5. Bak de witlofparten in de koekenpan waar je de paddenstoelen in hebt gebakken en bak ze op hoog vuur met de rest van de olijfolie 2-3 minuten.

  6. Verdeel de sla over een grote schaal, gevolgd door de couscous en leg de witlofparten en paddenstoelen erop. Verkruimel de kaas erover, doe de ansjovis erbij en breng eventueel verder op smaak met peper.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 20,50

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75