Couscoussalade met witlof en ansjovis
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Snijd intussen het uiteinde van de witlofstronken en snijd ze in de lengte in vieren.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 1-2 minuten. Voeg de paddenstoelen toe en bak al omscheppend 5 minuten tot ze bruin en knapperig zijn. Haal ze uit de pan, maar maak de pan nog niet schoon.
Giet de couscous af en schep om met de appelciderazijn. Breng op smaak met zout en peper, en laat afkoelen.
Bak de witlofparten in de koekenpan waar je de paddenstoelen in hebt gebakken en bak ze op hoog vuur met de rest van de olijfolie 2-3 minuten.
Verdeel de sla over een grote schaal, gevolgd door de couscous en leg de witlofparten en paddenstoelen erop. Verkruimel de kaas erover, doe de ansjovis erbij en breng eventueel verder op smaak met peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.