Crunchy pesto-eitje
15 minuten
Tussendoortje
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook en kook de eieren 8 minuten.
Doe voor de pesto het basilicum, de knoflook, de yoghurt, de rucola en de pompoenpitten in de keukenmachine. Laat de machine draaien en schenk dan geleidelijk de olie, het sinaasappel- en citroensap erbij. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Hak de pistachenoten fijn.
Laat de eieren schrikken onder koud stromend water en pel ze. Halveer ze in de lengte en lepel er een theelepel pesto op per helft. Top af met wat fijngehakte pistachenoten en geniet ervan!
Tip: Dit recept geeft meer pesto dan je nodig hebt, maar een kleinere hoeveelheid maken is bijna onmogelijk. Wat je overhoudt kun je gebruiken voor een pasta-pesto of als topping van een pita-pizza – ook lekker!
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.