Dorade op courgettepasta met roomsaus
25-30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Leg de trostomaatjes op de bakplaat, besprenkel met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met wat zout en peper. Rooster de tomaatjes 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Dep de doradefilets droog en bestrooi aan beide kanten met wat zout en peper. Bestrooi de visvleeszijde met de helft van de citroenrasp en druppel de helft van het citroensap erover.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan. Bak de dorade eerst op de huidzijde 3-4 minuten, draai dan voorzichtig om en bak nog ongeveer 3 minuten tot de vis gaar is maar niet droog.
Maak intussen de romige courgettepasta: verwarm de Alpro cuisine light, kruidenkaas light, de rest van de citroenrasp en het -sap in een grote pan op laag vuur. Roer tot de kruidenkaas is gesmolten.
Voeg de courgettelinten en peterselie toe en verwarm een paar minuten tot de courgette beetgaar is. Breng op smaak met wat peper.
Verdeel de romige courgettepasta over twee borden. Leg de dorade erop, samen met de gepofte tomaatjes uit de oven en garneer met de dille.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.