Eitjes uit de oven met broodsoldaatjes
20 minuten
Ontbijt
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 ºC en vet de ovenvaste koekenpan of ovenschaal in met de helft van de olijfolie.
Breek de eieren boven de ingevette koekenpan of ovenschaal en verdeel de gedroogde kruiden, cherrytomaatjes en mozzarella erover. Als je van pit houdt kun je er fijngehakte rode peper overheen strooien.
Zet de eitjes in de oven en laat ze in 10-15 minuten stollen.
Smeer intussen de sneetjes brood in met de rest van de olijfolie en bestrooi ze met een snufje zout. Leg ze de laatste 5 minuten naast de eieren in de oven zodat het brood krokant wordt.
Snijd het geroosterde brood in reepjes en breng de eieren op smaak met zout en peper. Serveer de eieren samen met de broodsoldaatjes waarmee je in het eigeel kunt dippen.
Tip: Voor het ontbijt misschien een beetje te veel, maar voor de lunch een top-aanvuller: maak met een spiraalsnijder dunne slierten van ½ courgette en bak ze mee in de oven. Ook lekker als toevoeging zijn aspergebroccoli, paprikareepjes en halve sjalotjes.
*Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kunnen de sneetjes boerenboord vervangen worden door één sneetje koolhydraatarm Tasty Basics brood
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.