Flatbread met mozzarella, perzik en courgette
25 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe voor de bodem alle ingrediënten in een kom, meng ze met je handen tot een samenhangend deeg en kneed 5-10 minuten. Je kun dit ook in de keukenmachine doen.
Verdeel het deeg in 4 ballen en rol ze met een deegroller uit tot kleine, ronde flatbreads (Ã 2-3 mm dik).
Verhit de grillpan en smeer de flatbreads in met een paar druppels olijfolie. Bak ze in ongeveer 3 minuten per kant goudbruin in de grillpan.
Beleg de flatbreads met de mozzarella, de courgetteslierten, perzik en rauwe ham. Leg ze op de met bakpapier beklede bakplaat en bak ze 5-8 minuten in de oven.
Haal de flatbreads uit de oven en garneer met de rucola.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.