Frozen yoghurt met bramen
3 uur 40 minuten
Nagerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 10 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed het bakblik met bakpapier. Als je het bakpapier onder de kraan even nat maakt en verfrommelt, dan kun je het makkelijker in het bakblik vormen.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd in grove stukjes. Doe de appels, de havermout, de zoetstof en 2 eetlepels gesmolten kokosolie in de keukenmachine en mix tot een samenhangend mengsel.
Druk het havermoutmengsel in het bakblik en bak 20-25 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
Doe 65 gram yoghurt met de bramen in de keukenmachine en maal tot een grove bramenyoghurt.
Schep de rest van de yoghurt over de krokante bodem. Verdeel de bramenyoghurt erover en maak met een lepel een swirl door de witte yoghurt.
Zet het bakblik in de vriezer, dek de bovenkant af met plasticfolie en laat de yoghurt in 3 uur opstijven.
Haal met behulp van het bakpapier de frozen yoghurt uit het bakblik, laat 10-15 minuten staan en snijd dan in repen of vierkantjes. Wat je overhoudt, kun je 2-3 weken in de vriezer bewaren.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.