Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gerookte eendenborstsalade met pijnboompitjes

20 minuten

Voorgerecht

Vlees

2 personen
Eenvoudig

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Blender

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Start met de dressing. Doe de olijfolie, walnotenolie, frambozenazijn, frambozen en wat peper & zout in de blender en laat een halve minuut draaien op de
    hoogste stand. Voeg eventueel nog wat zoetstof toe (naar smaak) en roer het geheel goed door.

  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat deze goudbruin gekleurd zijn.

  3. Verdeel wat sla over 2 borden en verdeel hier de plakjes gerookte eendenborst
    over en besprenkel de salade met de dressing. Voeg dan de pijnboompitten toe
    en garneer eventueel nog met wat extra frambozen.

  4. Tip: In plaats van de pijnboompitten kunnen ook 3 verkruimelde walnoten worden gebruikt.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50