Gerookte eendenborstsalade met pijnboompitjes
20 minuten
Voorgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Start met de dressing. Doe de olijfolie, walnotenolie, frambozenazijn, frambozen en wat peper & zout in de blender en laat een halve minuut draaien op de
hoogste stand. Voeg eventueel nog wat zoetstof toe (naar smaak) en roer het geheel goed door.Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan totdat deze goudbruin gekleurd zijn.
Verdeel wat sla over 2 borden en verdeel hier de plakjes gerookte eendenborst
over en besprenkel de salade met de dressing. Voeg dan de pijnboompitten toe
en garneer eventueel nog met wat extra frambozen.Tip: In plaats van de pijnboompitten kunnen ook 3 verkruimelde walnoten worden gebruikt.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.