Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gevuld volkorenbrood met spinazie en kaasblokjes 

15 minuten

Lunch, Ontbijt

Vegetarisch

6 personen
Balance

Let op, je bekijkt een recept van de balance fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

wokpan

vergiet

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 6 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  2. Snijd het brood aan de bovenkant in en hol het uit, zodat je een soort broodbak krijgt.

  3. Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg de spinazie toe (doe dit eventueel in porties) en schep om tot de spinazie is geslonken.

  4. Doe intussen de pistachenoten en de zoetstof in een schaaltje en schep om.

  5. Doe de peultjes bij de spinazie in de wokpan en schep 1-2 minuten om. Breng dit alles op smaak met zout en flink peper. Doe het spinazie-peultjesmengsel in een vergiet en druk het meeste vocht uit de spinazie (anders wordt je brood erg nat).

  6. Doe het spinazie-peultjesmengsel in een kom en schep om met de witte kaasblokjes. Vul vervolgens het brood met het mengsel en top af met de zoete pistachenoten en pompoenpitten. Bak het brood in 6-8 minuten gaar in de oven.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,95

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75