Gevuld volkorenbrood met spinazie en kaasblokjes
15 minuten
Lunch, Ontbijt
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 6 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Snijd het brood aan de bovenkant in en hol het uit, zodat je een soort broodbak krijgt.
Verhit de olijfolie in een wokpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg de spinazie toe (doe dit eventueel in porties) en schep om tot de spinazie is geslonken.
Doe intussen de pistachenoten en de zoetstof in een schaaltje en schep om.
Doe de peultjes bij de spinazie in de wokpan en schep 1-2 minuten om. Breng dit alles op smaak met zout en flink peper. Doe het spinazie-peultjesmengsel in een vergiet en druk het meeste vocht uit de spinazie (anders wordt je brood erg nat).
Doe het spinazie-peultjesmengsel in een kom en schep om met de witte kaasblokjes. Vul vervolgens het brood met het mengsel en top af met de zoete pistachenoten en pompoenpitten. Bak het brood in 6-8 minuten gaar in de oven.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.