Gourmet in een pannetje: vlees
15 minuten
Bijgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de knoflook en sjalot met de tomatenpuree en roer het mengsel vervolgens door de tartaar. Breng op smaak met het gerookte-paprikapoeder en wat zout.
Verdeel voor de tortillachips de wrappuntjes over de bakplaat, smeer ze in met de olijfolie en bestrooi ze met het gerookte-paprikapoeder. Bak ze ongeveer 10 minuten in de oven, tot ze krokant zijn en licht goudbruin.
Tijdens het gourmetten: bak de sperziebonen en het gehakt in je gourmetpannetje tot het gehakt goudbruin en gaar is. Steek er wat ‘tortillachips’ in en bestrooi met de Zwitserse strooikaas. Zet nog even onder de grill. Serveer met Kruiden roomkaas.
Tip:
Dit recept kan een onderdeel zijn van je gourmettafel. De aanbevolen hoeveelheid groente per dag is minimaal 200 gram per persoon, en de hoeveelheid vlees 100-125 gram per dag.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.