Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Gourmet in een pannetje: vlees

15 minuten

Bijgerecht

Vlees

4 personen
Eenvoudig
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor de tortillachips

Tools

bakplaat

bakpapier

4 gourmetpannetjes

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Meng de knoflook en sjalot met de tomatenpuree en roer het mengsel vervolgens door de tartaar. Breng op smaak met het gerookte-paprikapoeder en wat zout.

  3. Verdeel voor de tortillachips de wrappuntjes over de bakplaat, smeer ze in met de olijfolie en bestrooi ze met het gerookte-paprikapoeder. Bak ze ongeveer 10 minuten in de oven, tot ze krokant zijn en licht goudbruin.

  4. Tijdens het gourmetten: bak de sperziebonen en het gehakt in je gourmetpannetje tot het gehakt goudbruin en gaar is. Steek er wat ‘tortillachips’ in en bestrooi met de Zwitserse strooikaas. Zet nog even onder de grill. Serveer met Kruiden roomkaas.

  5. Tip:
    Dit recept kan een onderdeel zijn van je gourmettafel. De aanbevolen hoeveelheid groente per dag is minimaal 200 gram per persoon, en de hoeveelheid vlees 100-125 gram per dag.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50