Groene-groentebowl met kabeljauw
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de couscous volgens de instructies op de verpakking.
Schaaf de venkel met behulp van een mandoline in flinterdunne plakjes.
Breng een pan water aan de kook en kook de broccoliroosjes in 4-5 minuten gaar. Giet af en laat uitlekken.
Wentel de kabeljauwfilets door het volkorenmeel. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauw met het vel naar beneden 5-7 minuten (afhankelijk van de dikte). Draai de vis om en bak nog 1-2 minuten.
Meng de rest van de olijfolie met het limoensap en de dille.
Verdeel de couscous en veldsla over 2 kommen, gevolgd door de venkel, broccoliroosjes, radijs en komkommerlinten. Leg de visfilets erbovenop en druppel het citroen-dillemengsel erover. Garneer tot slot met de bosui.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.