Groene summer rolls met mango
30 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Begin met de dipsaus. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de rode peper en snijd hem heel fijn. Meng de peper met de rest van de ingrediënten en zet zolang apart (laat de smaken minimaal 10 minuten op elkaar inwerken).
Maak met een spiraalsnijder dunne slierten van de courgette. Verwijder de uiteindes van de groene asperges en snijd ze vervolgens doormidden. Snijd de uiteindes van de aspergebroccoli eraf.
Breng een pan water aan de kook en blancheer de aspergebroccoli ongeveer 5 minuten en de asperges ongeveer 3 minuten.
Snijd intussen de komkommer en mango in heel dunne reepjes (Ã 3 mm).
Zet een grote kom met lauwwarm water klaar. Dompel een rijstvel in de kom met lauwwarm water. Schud het een beetje droog en leg het op een schone theedoek. Verdeel de ingrediënten erover: little gem, courgette, groene asperge, aspergebroccoli, komkommer, sojabonen, pompoenpitten, tuinkers, basilicum- en korianderblaadjes.
Klap het rijstvel dubbel en vouw beide zijden naar binnen. Rol voorzichtig maar stevig op. Herhaal met de rest van de rijstvellen.
Serveer de summer rolls samen met de sojadip.
Tip: Ook lekker om te dippen in wat yoghurt met knoflook en citroenrasp.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.