Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Groene summer rolls met mango

30 minuten

Lunch

Vegetarisch

4 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

spiraalsnijder

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Begin met de dipsaus. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten van de rode peper en snijd hem heel fijn. Meng de peper met de rest van de ingrediënten en zet zolang apart (laat de smaken minimaal 10 minuten op elkaar inwerken).

  2. Maak met een spiraalsnijder dunne slierten van de courgette. Verwijder de uiteindes van de groene asperges en snijd ze vervolgens doormidden. Snijd de uiteindes van de aspergebroccoli eraf.

  3. Breng een pan water aan de kook en blancheer de aspergebroccoli ongeveer 5 minuten en de asperges ongeveer 3 minuten.

  4. Snijd intussen de komkommer en mango in heel dunne reepjes (à 3 mm).

  5. Zet een grote kom met lauwwarm water klaar. Dompel een rijstvel in de kom met lauwwarm water. Schud het een beetje droog en leg het op een schone theedoek. Verdeel de ingrediënten erover: little gem, courgette, groene asperge, aspergebroccoli, komkommer, sojabonen, pompoenpitten, tuinkers, basilicum- en korianderblaadjes.

  6. Klap het rijstvel dubbel en vouw beide zijden naar binnen. Rol voorzichtig maar stevig op. Herhaal met de rest van de rijstvellen.

  7. Serveer de summer rolls samen met de sojadip.

  8. Tip: Ook lekker om te dippen in wat yoghurt met knoflook en citroenrasp.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 28,50

Vakantiepakket

Vakantiepakket

Lekker genieten van eten en drinken

€ 57,00

Meer info