Groentesoep met bonen en brood
35 minuten
Hoofdgerecht
Veganistisch, Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit ½ eetlepel olijfolie in een koekenpan. Voeg de blokjes brood toe, plus wat zout en bak ze in 4-5 minuten goudbruin.
Verhit de rest van de olijfolie in een soeppan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten.
Doe de gepelde tomaten en de passata erbij. Vul het blik van de tomaten met water en voeg het toe. Breng aan de kook en laat 10 minuten zachtjes koken op laag vuur.
Voeg de spinazie toe en roer het erdoor – doe dit eventueel in porties en wacht steeds tot de spinazie is geslonken. Doe dan de witte bonen erbij en verhit nog even tot de bonen warm zijn. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Verdeel de soep over borden en bestrooi met de knapperig gebakken stukjes brood en wat dille.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.