Italiaanse maaltijdsoep met pasta
25 minuten
Hoofdgerecht, Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 3-4 minuten.
Maak intussen met een spiraalsnijder dunne linten van de courgette. Heb je geen spiraalsnijder? Je kunt de courgette ook in blokjes of halve maantjes snijden. Voeg hem dan toe in de volgende stap, anders kun je de courgetteslierten in stap 6 toevoegen.
Doe het vegetarisch gehakt bij de ui en knoflook in de pan en bak 2 minuten. Voeg dan de bleekselderij, paprika’s en cherrytomaten toe. Bak ze 3 minuten mee.
Laat intussen het bouillonblokje oplossen in 1 liter kokend water.
Voeg de tomatenblokjes toe aan groente in de pan, gevolgd door de groentebouillon. Doe het basilicum en de tijm erbij, en breng op smaak met zout en peper. Breng aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
Doe de pasta in de pan en kook volgens de instructies op de verpakking in de soep. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de courgette toe. Proef nog even en breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Is de soep te dik? Voeg dan nog wat water toe.
Serveer de soep (zonder te pureren) in kommen en garneer iedere kom met een theelepel pesto.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.