Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Italiaanse maaltijdsoep met pasta

25 minuten

Hoofdgerecht, Lunch

Vlees

4 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

soeppan

spiraalsnijder

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 3-4 minuten.

  2. Maak intussen met een spiraalsnijder dunne linten van de courgette. Heb je geen spiraalsnijder? Je kunt de courgette ook in blokjes of halve maantjes snijden. Voeg hem dan toe in de volgende stap, anders kun je de courgetteslierten in stap 6 toevoegen.

  3. Doe het vegetarisch gehakt bij de ui en knoflook in de pan en bak 2 minuten. Voeg dan de bleekselderij, paprika’s en cherrytomaten toe. Bak ze 3 minuten mee.

  4. Laat intussen het bouillonblokje oplossen in 1 liter kokend water.

  5. Voeg de tomatenblokjes toe aan groente in de pan, gevolgd door de groentebouillon. Doe het basilicum en de tijm erbij, en breng op smaak met zout en peper. Breng aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken.

  6. Doe de pasta in de pan en kook volgens de instructies op de verpakking in de soep. Voeg 2 minuten voor het einde van de kooktijd de courgette toe. Proef nog even en breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Is de soep te dik? Voeg dan nog wat water toe.

  7. Serveer de soep (zonder te pureren) in kommen en garneer iedere kom met een theelepel pesto.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

MenoFysic

MenoFysic

Voor vrouwen van 40+

€ 30,50

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25