Kabeljauwhaasje op een bedje van courgettepasta met frisse roomsaus
30 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de trostomaatjes op een bakplaat en besprenkel deze met wat olijfolie, peper en zout. Bak de tomaatjes ca. 15 minuten. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwhaasjes aan beide zijden in 6-8 minuten gaar (halverwege voorzichtig keren).
Rasp de schil van de citroen en pers deze uit. Doe de roomkaas light, Alpro cuisine light, citroenrasp en sap in een grote pan op laag vuur. Hak de peterselie fijn, verwijder de kontjes van de courgettes en halveer deze in de lengte. Maak lange linten van de courgette met een keukenrasp.
Voeg de courgettelinten samen met de peterselie toe aan het roommengsel. Roer goed door en breng op smaak met een klein beetje peper. Haal de courgettepasta van het vuur. Serveer de romige courgettepasta op 2 borden en leg hier de kabeljauwhaasjes op en serveer samen met de gepofte tomaatjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.