Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Kabeljauwhaasje op een bedje van courgettepasta met frisse roomsaus

30 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Bakplaat

Keukenrasp of kaasschaaf

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de trostomaatjes op een bakplaat en besprenkel deze met wat olijfolie, peper en zout. Bak de tomaatjes ca. 15 minuten. Verhit wat Frylight bakspray/olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwhaasjes aan beide zijden in 6-8 minuten gaar (halverwege voorzichtig keren).

  2. Rasp de schil van de citroen en pers deze uit. Doe de Boursin light, Alpro cuisine light, citroenrasp en sap in een grote pan op laag vuur. Hak de peterselie fijn, verwijder de kontjes van de courgettes en halveer deze in de lengte. Maak lange linten van de courgette met een keukenrasp.

  3. Voeg de courgettelinten samen met de peterselie toe aan het roommengsel. Roer goed door en breng op smaak met een klein beetje peper. Haal de courgettepasta van het vuur. Serveer de romige courgettepasta op 2 borden en leg hier de kabeljauwhaasjes op en serveer samen met de gepofte tomaatjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Vakantiepakket

Vakantiepakket

Lekker genieten van eten en drinken

€ 51,00

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 23,50