Kebabspiesjes met pita en frisse salade
50 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Bak de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.
Bestrijk de biefstuk licht met wat olijfolie. Meng de blokjes in een kom met het vijfkruidenpoeder en laat 30 minuten marineren.
Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en schep hierin de courgettelinten en asperges 2 minuten om. Haal ze uit de pan, laat afkoelen en schep dan om met de helft van de peterselie, limoensap- en rasp. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit een grillpan. Rijg de biefstukblokjes op satéprikkers en bak de spiesen ongeveer 4-5 minuten, tot de biefstuk rondom goudbruin is en vanbinnen de gewenste gaarheid heeft.
Maak intussen de saus: meng de magere kwark met de knoflook en de rest van de peterselie.
Snijd de pitabroodjes helemaal doormidden. Smeer beide kanten in met de kruidenkaas, verdeel de courgette-aspergesalade erover en leg de biefstukspiesen erop. Lepel er wat knoflook-yoghurtsaus op en garneer met de granaatappelpitjes.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.