Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Kebabspiesjes met pita en frisse salade

50 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Gemiddeld
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

satéprikkers

grillpan

knoflookpers

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Bak de pitabroodjes volgens de instructies op de verpakking.

  2. Bestrijk de biefstuk licht met wat olijfolie. Meng de blokjes in een kom met het vijfkruidenpoeder en laat 30 minuten marineren.

  3. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en schep hierin de courgettelinten en asperges 2 minuten om. Haal ze uit de pan, laat afkoelen en schep dan om met de helft van de peterselie, limoensap- en rasp. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Verhit een grillpan. Rijg de biefstukblokjes op satéprikkers en bak de spiesen ongeveer 4-5 minuten, tot de biefstuk rondom goudbruin is en vanbinnen de gewenste gaarheid heeft.

  5. Maak intussen de saus: meng de magere kwark met de knoflook en de rest van de peterselie.

  6. Snijd de pitabroodjes helemaal doormidden. Smeer beide kanten in met de kruidenkaas, verdeel de courgette-aspergesalade erover en leg de biefstukspiesen erop. Lepel er wat knoflook-yoghurtsaus op en garneer met de granaatappelpitjes.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50