Kipcurry met tomaten

2 personen 30 min Vlees gerecht

Lekker met zilvervliesrijst.

Ingrediënten

  • 250 gram kipfilet
  • 10 centiliter magere yoghurt
  • 5 tomaten
  • 2 rode uien
  • 1 knoflook teentje
  • ½ theelepel koriander (gemalen)
  • ½ theelepel chilipeper
  • ½ theelepel komijn (gemalen)
  • 5 centiliter water
  • 4 takjes koriander, alleen de blaadjes
  • Frylight bakspray

Bereiden

  1. Snijd de tomaten in blokjes. Snipper het teentje knoflook en de uien. Meng de koriander, chilipeper en komijn door elkaar. Snijd de kipfilet in blokjes.

  2. Vet een koekenpan in met wat Frylight bakspray en bak de knoflook, uien en tomatenblokjes ca. 5 minuten op middelhoog vuur. Strooi de specerijen erover en meng goed door. Voeg de kipfiletblokjes bij het tomatenmengsel en laat even meebakken. Voeg het water toe en doe de deksel op de pan.

  3. Voeg na 5 minuten de yoghurt toe en laat in totaal ca. 10 minuten stoven. Strooi net voor het serveren de korianderblaadjes erover.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag