Kruidige bloemkoolsoep met kerrie
25 minuten
Lunch
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Maak de selderij schoon en snijd in stukjes. Maak de bloemkool schoon en snijd of breek hem in roosjes. Snijd de tomaat in stukjes.
Verwarm de olijfolie in een soeppan en fruit de sjalot en knoflook. Voeg na 2-3 minuten de bleekselderij toe, het kerriepoeder en de chilivlokken, en bak 3 minuten mee.
Doe de bloemkool, tomaat en bouillon erbij en breng aan de kook. Kook de soep 10 minuten tot de bloemkool gaar is.
Pureer de soep in een blender of met een staafmixer. Verdun de soep met de melk en verwarm de soep nog even door. Proef en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Doe alle ingrediënten voor de rucola pesto in de keukenmachine en maal tot een grove pesto. Proef en breng eventueel extra op smaak met zout en peper.
Schenk de soep in twee soepkommen en maak in iedere kom een swirl van pesto. Garneer met versgemalen peper en serveer met het volkorenbrood of -crackers met mager beleg.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.