Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Lamsrack met witlofsalade

25 (oventijd 10-15 min) minuten

Hoofdgerecht

Vlees

2 personen
Regular

Let op, je bekijkt een recept van de regular fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Koekenpan

Ovenschaal

Aluminiumfolie

Grillpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.

  2. Bereid de quinoa (of couscous) volgens de instructies op de verpakking.

  3. Bestrooi de lamsracks met zout en peper. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de lamsracks rondom goudbruin. Doe ze over in de ovenschaal en zet 10-15 minuten in de oven, afhankelijk van de gewenste garing. Dek af met aluminiumfolie als je ze uit de oven haalt.

  4. Verhit een grillpan en gril de asperges 7-8 minuten – draai ze regelmatig om.

  5. Haal de blaadjes los van de witlof en schep om met de appel, mandarijn en tuinkers.

  6. Meng de yoghurt met de munt.

  7. Schep op ieder bord de quinoa, leg de lamsracks erop en serveer samen met de gegrilde asperges en witlofsalade. Top af met de muntyoghurt.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 18,50

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 4,25