Limoensaus
15 minuten
Dips en Sauzen
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Maak de limoen schoon onder heet water en rasp de schil van een halve limoen. Pers ook het sap van de limoen uit. Snijd het sjalotje en de bieslook fijn. Meng het sjalotje en de bieslook door de saus en breng op smaak met wat peper en zout.
Meng de limoenrasp en sap, samen met de Griekse yoghurt en de fritessaus door elkaar heen.
Tip: Deze saus is o.a. lekker bij vis, knoflookgarnalen, gerookte zalm of gekookte mosselen
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.