Magere kalfslapjes met sinaasappelsaus
150 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Doe de rasp en het sap van de sinaasappel in kom. Voeg de tijm en rozemarijn toe en laat de kalfslapjes hier minimaal 2 uur in marineren.
Haal de kalfslapjes uit de marinade. Schenk de marinade in een kleine steelpan en zet op laag vuur, om in te dikken – roer af en toe. Voeg de sinaasappelpartjes toe en verwarm ze mee. Breng de saus op smaak met een snuf zout.
Kook intussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg dan de snijbonen toe en bak ze 2-3 minuten, tot ze beetgaar zijn.
Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grillpan op middelhoog vuur en bak de kalfsreepjes in een paar minuten goudbruin en naar de gewenste garing. Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de kalfslapjes met de sinaasappelsaus, tagliatelle en snijbonen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.