Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Magere kalfslapjes met sinaasappelsaus

150 minuten

Hoofdgerecht

Vlees

4 personen
Gemiddeld
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

steelpan

koekenpan

grillpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe de rasp en het sap van de sinaasappel in kom. Voeg de tijm en rozemarijn toe en laat de kalfslapjes hier minimaal 2 uur in marineren.

  2. Haal de kalfslapjes uit de marinade. Schenk de marinade in een kleine steelpan en zet op laag vuur, om in te dikken – roer af en toe. Voeg de sinaasappelpartjes toe en verwarm ze mee. Breng de saus op smaak met een snuf zout.

  3. Kook intussen de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking.

  4. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3-4 minuten. Voeg dan de snijbonen toe en bak ze 2-3 minuten, tot ze beetgaar zijn.

  5. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een grillpan op middelhoog vuur en bak de kalfsreepjes in een paar minuten goudbruin en naar de gewenste garing. Breng op smaak met zout en peper.

  6. Serveer de kalfslapjes met de sinaasappelsaus, tagliatelle en snijbonen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 20,50

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25