Makkelijke wraptaart met tonijn
45 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de springvorm in met ½ eetlepel olijfolie.
Verhit 1 el olijfolie en bak de ui en knoflook 2-3 minuten in een wokpan. Voeg de paprika, champignons, courgette en prei toe en bak dit alles 10 minuten.
Voeg de tomatenblokjes toe, plus de oregano en breng aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Proef en breng op smaak met zout en peper.
Leg een wrap op de bodem van de springvorm. Schep ongeveer een kwart van het groentemengsel op de wrap (niet te veel van het vocht), gevolgd door een derde van de tonijn en 1 eetlepel kappertjes. Herhaal dit tot alle wraps op zijn en je bovenop een laagje van het groentemengsel hebt (zonder tonijn en kappertjes). Strooi dan de strooikaas erover.
Bak de wraptaart 15-20 minuten in de oven. Gaat de bovenkant te hard? Dek de springvorm dan af met aluminiumfolie.
Haal de wraptaart uit de oven en garneer met de rucola.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.