Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Makkelijke wraptaart met tonijn

45 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

springvorm (zo groot als de wraps)

wok

aluminiumfolie (optioneel)

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C en vet de springvorm in met ½ eetlepel olijfolie.

  2. Verhit 1 el olijfolie en bak de ui en knoflook 2-3 minuten in een wokpan. Voeg de paprika, champignons, courgette en prei toe en bak dit alles 10 minuten.

  3. Voeg de tomatenblokjes toe, plus de oregano en breng aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen. Proef en breng op smaak met zout en peper.

  4. Leg een wrap op de bodem van de springvorm. Schep ongeveer een kwart van het groentemengsel op de wrap (niet te veel van het vocht), gevolgd door een derde van de tonijn en 1 eetlepel kappertjes. Herhaal dit tot alle wraps op zijn en je bovenop een laagje van het groentemengsel hebt (zonder tonijn en kappertjes). Strooi dan de strooikaas erover.

  5. Bak de wraptaart 15-20 minuten in de oven. Gaat de bovenkant te hard? Dek de springvorm dan af met aluminiumfolie.

  6. Haal de wraptaart uit de oven en garneer met de rucola.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 13,50

Great Hair

Great Hair

For Woman

€ 19,50