Oesters op drie manieren bereid
35 minuten
Hapjes
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Bereiding:
Steek de oesters open en giet het vocht af. Leg de oesters terug in de schelp.Bereiding 1:
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Verdeel de tomatenblokjes over twee oesters. Knijp er wat limoensap over uit en bestrooi met de fijngesneden koriander.Bereiding 2:
Leg 2 oesters in de schelp in een stoommandje en verdeel de fijngesnipperde gember, bosui en Spaanse peper er overheen. Druppel er wat sojasaus overheen en leg de oesters in het stoommandje. Hang het stoommandje boven een pan met kokend water en gaar ze ca. 3-4 minuten.Bereiding 3:
Zet de grill aan van de oven (hoge stand ca. 200°C). Meng de kaas, pistachenootjes en bieslook. Verdeel de crème fraîche over 2 oesters en strooi het kaas/noten/bieslookmengsel er over. Zet ze ca. 10 cm onder de grill en laat ze in ca. 3-4 minuten licht kleuren.Serveer de oesters in de schelp op een langwerpig bordje.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.