Oesterzwammen-carpaccio
15 minuten
Feestdagen, Voorgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snijd de oesterzwammen in dunne plakken van ½ cm en schep om met ½ eetlepel olijfolie.
Verhit een grillpan en gril de oesterzwammen 2 minuten. Keer ze om en gril nog ongeveer 1 minuut, tot ze aan beide kanten mooie grillstrepen hebben. Haal ze uit de pan.
Meng het sap en de rasp van de limoen met de rest van de olijfolie, de peterselie en knoflook.
Smeer de borden in met de peterselie-knoflookolie en leg de plakjes oesterzwammen erop. Verdeel de rucola en frambozen erover, bedruppel met de balsamicoazijn en garneer met de pompoenpitten en pecorinovlokken.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.