Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Sushi-omelet met runderrookvlees

15-20 minuten minuten

Lunch

2 personen

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

koekenpan

dunschiller of kaasschaaf

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Klop de eieren los en breng op smaak met zout en peper. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes. 1. Klop de eieren los en breng op smaak met zout en peper. Snijd de lente-ui in dunne ringetjes.

  2. Verhit de olijfolie in een koekenpan (zorg dat de pan ongeveer net zo groot is al je norivel) en bak de helft van de lente-ui en een ΒΌ eetlepel sesamzaad 1 minuut. Verdeel de helft van het losgeklopte ei erover en bak tot de bovenkant van het ei niet meer vochtig is. Draai de omelet dan om en bak nog 1-2 minuten. Herhaal dit voor een tweede omelet.

  3. Schaaf intussen met een dunschiller of kaasschaaf dunne linten van de komkommer. Verwijder de pit van de avocado en haal het vruchtvlees met behulp van een lepel uit de schil. Snijd de avocado in dunne plakjes of prak hem tot een spread.

  4. Leg op iedere omelet een norivel en verdeel de komkommerlinten, het runderrookvlees, de wittekool en de avocado erover. Bestrooi met wat korianderblaadjes en rol de omelet op.

  5. Snijd de sushi-omelet in reepjes en serveer met de sojasaus om in te dippen. Lekker met wat rauwkostsalade erbij.

  6. Tip: Ook lekker met gerookte zalmfilet in plaats van runderrookvlees.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 4,25

Mood&Energy

Mood&Energy

Mood en Energy

€ 21,50