Oosterse kippensoep uit de wok
20 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijf- en sesamolie in een wokpan en bak de kipfilet in een paar minuten rondom lichtbruin.
Voeg de knoflook en het gemberpoeder toe en bak 1 minuut mee. Doe dan de champignons, rode peper, prei, bleekselderij en paprika erbij en bak ze 1-2 minuten mee.
Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat 1 minuut koken, doe dan de noedels erbij en kook ze in 3-4 minuten gaar.
Breng de soep op smaak met de sojasaus en zwarte peper. Controleer of de kip gaar is en draai dan het vuur uit.
Verdeel de soep over kommen, gevolgd door de taugé en peterselieblaadjes. Geef er eventueel ½ limoen per persoon bij om erover uit te knijpen.
*Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kunnen de volkoren noedels vervangen worden door courghetti.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.