Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Oosterse kippensoep uit de wok

20 minuten

Lunch

Vlees

4 personen
Eenvoudig
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

knoflookpers

wokpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijf- en sesamolie in een wokpan en bak de kipfilet in een paar minuten rondom lichtbruin.

  2. Voeg de knoflook en het gemberpoeder toe en bak 1 minuut mee. Doe dan de champignons, rode peper, prei, bleekselderij en paprika erbij en bak ze 1-2 minuten mee.

  3. Voeg de kippenbouillon toe en breng aan de kook. Laat 1 minuut koken, doe dan de noedels erbij en kook ze in 3-4 minuten gaar.

  4. Breng de soep op smaak met de sojasaus en zwarte peper. Controleer of de kip gaar is en draai dan het vuur uit.

  5. Verdeel de soep over kommen, gevolgd door de taugé en peterselieblaadjes. Geef er eventueel ½ limoen per persoon bij om erover uit te knijpen.

  6. *Back on Track: Als je het Back on Track programma volgt, kunnen de volkoren noedels vervangen worden door courghetti.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 15,50

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 25,50