Oosterse soep met kip en champignons
20 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Kook de volkoren noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat deze uitlekken in een vergiet.
Boen de limoen schoon en snijd in plakjes. Schil de gember en snijd in plakken. Snijd de broccoli in roosjes en de bosui in schuine stukjes van 1 cm. Breng in een soeppan een ½ liter water aan de kook samen met 1 tablet groentebouillon, de gember en limoen. Laat de bouillon 5 minuten zachtjes trekken.
Snijd de kip in plakjes en voeg ze toe aan de bouillon. Laat 10 minuten op laag vuur koken. Voeg de laatste 3 minuten de broccoli en champignons toe. Verwijder de gember en limoen uit de soep. Roer de bosui en verse koriander door de soep heen en verwarm nog 1 minuut mee. Verdeel de noedels over 2 kommen en schep daar de soep overheen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.