Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Open lasagne met gerookte zalm

25 minuten

Hoofdgerecht

Vis

2 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Knoflookpers

Steelpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Breng een pan water aan de kook, voeg de asperges toe en kook ze beetgaar.

  2. Breng nog een pan water aan de kook en kook de lasagnebladen volgens de instructies op de verpakking beetgaar.

  3. Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de sjalot en knoflook 3-4 minuten. Voeg 200 gram spinazie toe en laat in een paar minuten slinken.

  4. Laat de lasagnevellen uitlekken en smeer ze in met ½ eetlepel olijfolie.

  5. Meng de Hüttenkäse met de citroenrasp en het bieslook (bewaar een klein beetje voor de garnering) in een steelpan en verwarm 1-2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.

  6. Begin met opbouwen van de open lasagne: zet 2 borden klaar, leg er een lasagnevel op en smeer die in met de bieslook Hüttenkäse. Leg er wat rauwe spinazie op, gevolgd door gebakken spinazie en een paar asperges en dan een plak gerookte zalm. Herhaal dit nog twee keer en eindig met een plak gerookte zalm.

  7. Garneer tot slot met het bewaarde bieslook en wat versgemalen peper.

  8. TIP: Ook lekker met wat kort gebakken kappertjes erover.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50