Open lasagne met gerookte zalm
25 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Breng een pan water aan de kook, voeg de asperges toe en kook ze beetgaar.
Breng nog een pan water aan de kook en kook de lasagnebladen volgens de instructies op de verpakking beetgaar.
Verhit de helft van de olijfolie in een koekenpan en bak de sjalot en knoflook 3-4 minuten. Voeg 200 gram spinazie toe en laat in een paar minuten slinken.
Laat de lasagnevellen uitlekken en smeer ze in met ½ eetlepel olijfolie.
Meng de Hüttenkäse met de citroenrasp en het bieslook (bewaar een klein beetje voor de garnering) in een steelpan en verwarm 1-2 minuten. Breng op smaak met zout en peper.
Begin met opbouwen van de open lasagne: zet 2 borden klaar, leg er een lasagnevel op en smeer die in met de bieslook Hüttenkäse. Leg er wat rauwe spinazie op, gevolgd door gebakken spinazie en een paar asperges en dan een plak gerookte zalm. Herhaal dit nog twee keer en eindig met een plak gerookte zalm.
Garneer tot slot met het bewaarde bieslook en wat versgemalen peper.
TIP: Ook lekker met wat kort gebakken kappertjes erover.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.