Ossenhaas met zoete aardappelpuree
30 minuten
Hoofdgerecht
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Verhit de boter en olie in een braadpan. Bak de ossenhaas rondom bruin in ca. 5 minuten op hoog vuur. Zet het vuur lager en prik de vleesthermometer erin. Bak het vlees in ca. 14 minuten rosĆ© met een kerntemperatuur van 58ĖC. Keer af en toe.
Haal het vlees uit de pan en wikkel het in aluminiumfolie om te laten rusten. Serveer op een plank of schaal met een scherp mes.
ZOETE AARDAPPELPUREE
- Reken ongeveer 1 aardappel per persoon.
- Schil de zoete aardappels dun en snijd ze in stukken. Kook deze in een beetje water en wat zout in ongeveer 15 minuten gaar. Stamp fijn met een klontje roomboter of scheutje olijfolie.
- Breng op smaak met zout, peper en niet te vergeten een snuf Ras El Hanout naar smaak.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.