Peruaanse bouillabaisse met korianderbouillon
20 minuten
Voorgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in dunne ringetjes en de paprika in blokjes. Meng in een vijzel de korianderzaadjes, komijn en chilivlokken tot een poeder en voeg dan de gember toe en wrijf tot een geurige pasta.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit op laag vuur de ui en knoflook ca. 2 minuten. Voeg dan de paprika, prei en het kruidenmengsel toe en laat op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes garen. Voeg de visbouillon en het water toe en breng aan de kook. Laat ca. 5 minuten trekken.
Neem ca. 1 dl bouillon uit de pan en doe die in de blender. Voeg dan de koriander toe (inclusief de steeltjes) en pureer heel fijn (met de staafmixer in een maatbeker gaat ook prima). Voeg de rauwe vis en zeevruchten toe aan de bouillon en laat op middelhoog vuur ca. 5 minuten gaar worden. Voeg de korianderpuree toe en breng op smaak met limoensap en eventueel wat peper en zout. Serveer de stoofpot in diepe borden en garneer met wat korianderblaadjes.
Serveer met wat sneetjes geroosterd volkoren stokbrood (ca. 50 gram per persoon).
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.