Plaattaart met witte asperges
35 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 3 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200ºC.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat, maak rondom een inkeping van 1 cm en vouw dit om zodat je een opstaande rand krijgt.
Schil de asperges met een dunschiller en verwijder de harde uiteinden. Breng water aan de kook, doe de asperges erin en kook ze 5 minuten met het deksel op de pan. Haal de asperges uit de pan en dep ze droog tussen een schone theedoek.
Splits een ei en meng het eigeel met de Hüttenkäse en dille, plus wat zout en peper. Smeer het mengsel over de bodem van het pizzadeeg. Verdeel hierover de witte asperges (maak een mooi patroon) en verdeel ook de plakjes courgette erover.
Schuif de bakplaat in de oven en bak de plaattaart 10 minuten. Haal dan de bakplaat uit de oven en breek de overige eieren boven de plaattaart. Schuif terug in de oven en laat de eieren in 8-10 minuten stollen.
Verdeel de babyspinazie en edamameboontjes over de plaattaart en bestrooi met zout en peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.