Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Plaattaart met witte asperges

35 minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

3 personen
Gemiddeld
Regular
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases regular, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

bakplaat

aspergepan (optioneel)

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 3 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.

  2. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat, maak rondom een inkeping van 1 cm en vouw dit om zodat je een opstaande rand krijgt.

  3. Schil de asperges met een dunschiller en verwijder de harde uiteinden. Breng water aan de kook, doe de asperges erin en kook ze 5 minuten met het deksel op de pan. Haal de asperges uit de pan en dep ze droog tussen een schone theedoek.

  4. Splits een ei en meng het eigeel met de Hüttenkäse en dille, plus wat zout en peper. Smeer het mengsel over de bodem van het pizzadeeg. Verdeel hierover de witte asperges (maak een mooi patroon) en verdeel ook de plakjes courgette erover.

  5. Schuif de bakplaat in de oven en bak de plaattaart 10 minuten. Haal dan de bakplaat uit de oven en breek de overige eieren boven de plaattaart. Schuif terug in de oven en laat de eieren in 8-10 minuten stollen.

  6. Verdeel de babyspinazie en edamameboontjes over de plaattaart en bestrooi met zout en peper.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Purify 500ml

Purify 500ml

Weg met de afvalstoffen!

€ 27,50

MultiV Fem +

MultiV Fem +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75