Pollo a la plancha met groene salade
35 minuten
Hoofdgerecht
Gevogelte, Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Pers de citroen uit. Ris de blaadjes van de tijm. Snipper het pepertje heel fijn. Maak een marinade van de olie, citroensap, pepersnippers en tijm.
Snijd de kipfilets overlangs doormidden en klap ze open. Bestrijk de filets met de marinade en laat ze ca. 20 minuten marineren. Rooster ondertussen de pompoenpitten ca. 4 minuten in een droge koekenpan en laat afkoelen.
Snijd de paprika en de tomaatjes klein. Pluk de blaadjes van de kruiden en snijd fijn. Vermeng met de ijsbergsla en de spinazieblaadjes.
Verhit een grillpan en bak de opengeklapte filets in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Druk de filets tijdens het bakken af en toe goed op de bakplaat om de garing gelijkmatig te laten verlopen. Meng de dressing door de salade, garneer met de pompoenpitten en serveer met de gegrilde kip.
Tip:
Voeg volkoren couscous/noedels toe als je het Regular plan volgt.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.