Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Pollo a la plancha met groene salade

35 minuten

Hoofdgerecht

Gevogelte, Vlees

2 personen
BackOnTrack
Regular

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Grillpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Pers de citroen uit. Ris de blaadjes van de tijm. Snipper het pepertje heel fijn. Maak een marinade van de olie, citroensap, pepersnippers en tijm.

  2. Snijd de kipfilets overlangs doormidden en klap ze open. Bestrijk de filets met de marinade en laat ze ca. 20 minuten marineren. Rooster ondertussen de pompoenpitten ca. 4 minuten in een droge koekenpan en laat afkoelen.

  3. Snijd de paprika en de tomaatjes klein. Pluk de blaadjes van de kruiden en snijd fijn. Vermeng met de ijsbergsla en de spinazieblaadjes.

  4. Verhit een grillpan en bak de opengeklapte filets in ca. 10 minuten goudbruin en gaar. Druk de filets tijdens het bakken af en toe goed op de bakplaat om de garing gelijkmatig te laten verlopen. Meng de dressing door de salade, garneer met de pompoenpitten en serveer met de gegrilde kip.

  5. Tip:
    Voeg volkoren couscous/noedels toe als je het Regular plan volgt.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Switch

Switch

Eenvoudig afbouwen

€ 29,95

Meer info
Knabbels

Knabbels

Knabbels

€ 3,95