Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Posteleinsalade met shiitake en cranberrydressing

25 minuten

Lunch

Veganistisch, Vegetarisch

2 personen
Eenvoudig
Regular

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Voor erbij:

Tools

Steelpan

Staafmixer of hakmolen

Grill- of koekenpan

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Doe de cranberries samen met het water in een steelpan en kook ongeveer 15 minuten tot de bessen open springen. Haal 1 eetlepel cranberries eruit voor de garnering, pureer de rest samen met het zoetstof en laat afkoelen. Is de dressing te dik? Voeg dan nog een scheutje water toe.

  2. Was intussen de postelein of spinazie en dep voorzichtig droog.

  3. Vet de grillpan in met de olijfolie en bak de shiitake op hoog vuur tot ze lichtbruin zijn. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Snijd de appel in dunne plakjes. Verdeel de postelein of spinazie over 2 borden, gevolgd door de shiitake en appel en besprenkel met de dressing. Garneer met de bewaarde cranberries en hazelnoten, en serveer met de crackers met mager beleg.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Synbioticum

Synbioticum

Voor een optimale darmwerking

€ 24,70

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25