Quinoa, tomaat en prei gevulde bolcourgette
45 minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd het kapje van de bolcourgettes af. Hol de courgettes een beetje uit, het vruchtvlees wordt in dit recept niet gebruikt. Bestrooi de binnenkant met wat peper en zout.
Maak de prei schoon en snijd in dunne ringen. Snijd de peterselie fijn. Pers de knoflook uit. Snijd de tomaatjes in vieren. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking samen met het bouillonblokje gaar in ca. 12 minuten.
Spray wat Frylight bakspray in een koekenpan en bak eerst de knoflook 1 minuut, voeg dan de prei toe en bak nog 5 minuten. Voeg dan de tomatenstukjes toe en bak nog 2 minuten. Voeg van het vuur af de peterselie en de kaasblokjes toe.
Vul de courgettes met het mengsel en bak de courgettes ca. 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.