Quinoasalade met broccoli en wortel
20 (25-30 min oventijd) minuten
Hoofdgerecht
Vegetarisch
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Meng de olijfolie met de ras el hanout en wat zout en peper.
Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.
Verdeel de broccoli, bimi en wortel over de bakplaat en schep om met het oliemengsel. Rooster de groenten 25-30 minuten in de oven. Voeg de laatste 10 minuten de kikkererwten toe.
Doe voor de tahindressing de tahin, spinazie en peterselie in een kleine mixer (of gebruik een hoge maatbeker en staafmixer) en maal fijn tot een gladde saus. Is de saus nog te dik? Voeg dan een scheutje water toe om hem te verdunnen.
Schep de quinoa om met de helft van de dressing en boerenkool. Schep op 2 borden en verdeel vervolgens de ovengroentes en kikkererwten erover. Bedruppel met de rest van de dressing en garneer met de amandelen.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.