Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Quinoasalade met broccoli en wortel

20 (25-30 min oventijd) minuten

Hoofdgerecht

Vegetarisch

2 personen
Balance

Let op, je bekijkt een recept van de balance fase.

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

Bakplaat

Bakpapier

Kleine mixer of hoge maatbeker en staafmixer

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. Meng de olijfolie met de ras el hanout en wat zout en peper.

  3. Kook de quinoa volgens de instructies op de verpakking en laat afkoelen.

  4. Verdeel de broccoli, bimi en wortel over de bakplaat en schep om met het oliemengsel. Rooster de groenten 25-30 minuten in de oven. Voeg de laatste 10 minuten de kikkererwten toe.

  5. Doe voor de tahindressing de tahin, spinazie en peterselie in een kleine mixer (of gebruik een hoge maatbeker en staafmixer) en maal fijn tot een gladde saus. Is de saus nog te dik? Voeg dan een scheutje water toe om hem te verdunnen.

  6. Schep de quinoa om met de helft van de dressing en boerenkool. Schep op 2 borden en verdeel vervolgens de ovengroentes en kikkererwten erover. Bedruppel met de rest van de dressing en garneer met de amandelen.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Omega 3&E

Omega 3&E

Natuurlijke vis-olie

€ 14,50

MultiV Max +

MultiV Max +

Krachtige ondersteuning

€ 25,75