Rijstsoep met kip
30 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 4 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verhit de olijfolie in een soeppan. Bestrooi de kipfilet aan beide kanten met zout en peper, en bak hem in ongeveer 8 minuten rondom goudbruin en gaar. Haal uit de pan.
Doe de sjalot, knoflook en gember in de soeppan en bak ze 2-3 minuten. Voeg de currypasta toe en bak 2 minuten mee.
Voeg de gepelde tomaten, 500 ml water, oregano en bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en voeg dan de rijst toe. Kook de soep met het deksel op de pan 8-10 minuten, of tot de rijst gaar is – roer af en toe. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de kipfilet in reepjes. Verdeel de soep over kommen, leg de kipfilet erop en garneer met de lente-ui en wat versgemalen zwarte peper.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.