Salade met groene asperges, rosbief en geschaafde amandel
15 minuten
Lunch
Vlees
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Begin met het maken van de dressing. Pureer alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer tot een gladde saus en voeg naar smaak wat peper en zout toe.
Snijd een dun plakje van de onderzijde van de aspergetips af en was grondig. Kook de aspergetips in een klein laagje water in ca. 3 minuten beetgaar en giet daarna af.
Leg de plakjes rosbief naast elkaar en bestrooi met wat peper en zout. Verdeel daarover de aspergetips en vorm er rolletjes van. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan tot deze licht verkleuren. Verdeel de jonge bladsla over 2 borden en leg de rosbiefrolletjes hier bovenop. Verdeel de dressing over het geheel en garneer met wat amandelschaafsel.
Tips:
- De aspergetips kunnen, nadat ze zijn bestreken met olijfolie, ook geroosterd worden in een grillpan.
- Serveer met 2 vezelrijke crackers van de boodschappenlijst.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.