Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Salade met groene asperges, rosbief en geschaafde amandel

15 minuten

Lunch

Vlees

2 personen
Eenvoudig

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

staafmixer

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Begin met het maken van de dressing. Pureer alle ingrediƫnten voor de dressing met een staafmixer tot een gladde saus en voeg naar smaak wat peper en zout toe.

  2. Snijd een dun plakje van de onderzijde van de aspergetips af en was grondig. Kook de aspergetips in een klein laagje water in ca. 3 minuten beetgaar en giet daarna af.

  3. Leg de plakjes rosbief naast elkaar en bestrooi met wat peper en zout. Verdeel daarover de aspergetips en vorm er rolletjes van. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan tot deze licht verkleuren. Verdeel de jonge bladsla over 2 borden en leg de rosbiefrolletjes hier bovenop. Verdeel de dressing over het geheel en garneer met wat amandelschaafsel.

    Tip:
    De aspergetips kunnen, nadat ze zijn bestreken met wat Frylight bakspray/olijfolie, ook geroosterd worden in een grillpan.

    Serveer eventueel nog met 2 vezelrijke crackers van de boodschappenlijst.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Super Q10

Super Q10

Vermindert de tekenen van het ouder worden

€ 19,50

Crackers Pompoen

Crackers Pompoen

Pompoen

€ 3,75