Siciliaanse zalm met broccoli en champignons
20 minuten
Hoofdgerecht
Vis
Wat heb je nodig:
Hoe pakken we dit aan:
Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Meng de olijfolie met het limoensap, chilivlokken, paprikapoeder en wat peper en zout en wrijf daar de vismootjes mee in.
Snipper de knoflook.
Snijd de peterselie blaadjes fijn en hak de olijven grof.
Snijd de champignons in plakjes en de broccoli in roosjes.
Leg de vismootjes in de ovenschaal en bak in ca. 15 minuten gaar.
Kook ondertussen de volkoren penne volgens de aanwijzingen op de verpakking in ca. 10 minuten gaar.
Verhit ondertussen wat Frylight bakspray/olijfolie in een koekenpan en bak de broccoli op middelhoog vuur ca. 4 minuten. Voeg dan de champignonplakjes en knoflook toe en bak nog 4 minuten.
Voeg net voor het serveren de fijngesneden peterselie en de olijven toe.
Dit recept is onderdeel van de NewFysic methode
Bij NewFysic vinden we het belangrijk dat je altijd lekker kan blijven eten, ook tijdens het afvallen. Wanneer je ons programma volgt krijg je:
- Toegang tot meer dan 200 recepten
- Een persoonlijk voedingsplan
- Ondersteuning van hoogwaardige supplementen
- Gratis begeleiding door een persoonlijke coach
- En meer.
Wil je toegang tot dit recept?
Oeps, sorry! Je kan dit recept alleen inzien als je ons programma volgt.
Ben je al actief klant? Log hier in op jouw account of neem contact op met je coach.