Spaghetti met oesterzwammen en cherrytomaatjes

2 personen 20 min Vegetarisch gerecht

Ingrediënten

  • 175 gram vegetarisch fijngehakt (Quorn)
  • 80 gram volkoren pasta
  • 150 gram oesterzwammen, in plakjes
  • 10 centiliter Alpro soja cuisine light
  • 75 gram rucola
  • 1 gele paprika, in dunne reepjes
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 6 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • blaadjes basilicum
  • peper en zout
  • Frylight bakspray

Bereiden

  1. Kook de volkoren spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat Frylight bakspray of olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook glazig. Voeg het vegetarische fijngehakt toe samen met de oesterzwammen en bak nog 5 minuten.

  2. Voeg de paprika toe en roer goed door. Voeg na 5 minuten de cherrytomaatjes en de soja cuisine light toe. Laat niet koken en breng op smaak met wat peper en zout.

  3. Garneer het gerecht vervolgens met een paar blaadjes verse basilicum. Serveer de vegetarische pasta op 2 borden en serveer hier een klein handje rucola sla bij.

Ontdek de unieke afvalmethode van NewFysic. Meer dan 100.000 mensen gingen je voor.

Ga direct aan de slag