Beoordeel dit recept

Jouw beoordeling

Spinazie-knoflooksoep

20 minuten

Lunch

Veganistisch, Vegetarisch

2 personen
Eenvoudig
BackOnTrack
Reset

Let op, je bekijkt een recept met de fases back-on-track, reset

Wat heb je nodig:

Aantal personen

 

Tools

soeppan

staafmixer of blender

Hoe pakken we dit aan:

Let op: dit recept is ontwikkeld voor 2 personen. Het door jou aangegeven personen wijkt hiervan af. Houdt hier rekening mee in je bereiding.

  1. Verhit de olijfolie in een grote soeppan en bak de ui, knoflook en chilipeper 5 minuten.

  2. Blus af met de bouillon en breng aan de kook. Hak intussen de spinazie grof en voeg deze toe samen met de verse kruiden. Kook de spinazie ongeveer 2 minuten mee, tot het blad net is geslonken.

  3. Pureer de soep met een staafmixer of in een blender. Is de soep te dik? Voeg dan nog een scheutje warme bouillon toe. Breng de spinaziesoep op smaak met zout en peper.

  4. Schenk de soep in kommen. Maak een swirl van de sojayoghurt, bestrooi met versgemalen zwarte peper en top af met pompoenpitten.

Al eerder klant geweest?

Back on track

Wij helpen je graag op weg

Was het een aanrader?

Deel het in de Facebook-community of gebruik op Instagram #newfysicrecept

Bestel ook

Smart Digest Max

Smart Digest Max

Vernieuwde, nog betere samenstelling.

€ 17,50

AppetiteControl

AppetiteControl

Weg met de moeilijke momenten!

€ 21,25