Spinaziepannenkoekjes met hüttenkäse

Hoofdgerecht

4 personen 25 min Vegetarisch gerecht

Ingrediënten

  • 450 gram diepvries bladspinazie
  • 1/2 pak meergranen pannenkoekenmix a 200 gram
  • 1 ei
  • 400 milliliter magere melk
  • Frylight bakspray / 1 eetlepel olijfolie
  • 200 gram Hüttenkäse
  • 6 tomaten, in stukjes
  • 6 eetlepels balsamicodressing (Remia)

Bereiden

  1. Laat de spinazie in een pan ontdooien.

  2. Meng ondertussen een beslag van de pannenkoekenmix, het ei en de melk. Voeg dan de helft van de spinazie toe en meng alles goed door elkaar.

  3. Verhit wat Frylight bakspray/olijfolie in een grote koekenpan en bak 4 pannenkoeken van het beslag. Houdt de pannenkoeken warm tussen 2 warme borden.

  4. Meng de Hüttenkäse met de rest van de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Meng de stukjes tomaat met de balsamicodressing. Leg de pannenkoeken op borden en schep het Hüttenkäse-spinaziemengsel en de tomatensalsa erop. Vouw de pannenkoek tenslotte dicht.

Start nu online met de afslankmethode van NewFysic, ideaal om vanuit huis aan een gezond gewicht te werken!

Ga direct aan de slag